Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. A.L.DUSHI SH.P.K.
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  A.L.DUSHI SH.P.K.

  A.L.Dushi Sh.p.k është kompani Kosovare, e regjistruar në Ministrine e Tregtise dhe Industrisë. Kompania A.L.Dushi Sh.p.k është themeluar në vitin 1999, dhe momentalisht ofron dy lloje të shërbimeve, Shërbimin e Pastrimit kimik dhe Larjes së rrobave dhe shërbimet e Postes së shpejtë ndëkombëtare UPS për Kosovë.
  Shërbimi i pastrimit dhe larjes së rrobave është komponenta më e vjetër e kompanisë A.L.Dushi Sh.p.k dhe e njejta është themeluar në vitin 1999 duke shënjestruar klient të ndryshëm përfshirë këtu NATO/KFOR, UNMIK dhe organizata të tjera ndërkombëtare dhe vendore. Kompania A.L.Dushi Sh.p.k në vitin 1999 startoi me 7 punëtor ndërsa sot numëron 35 të tillë, 9 lokale/pika per ofrimin e shërbimit të pastrimit të rrobave, dhe një numër te gjerë të kontratave me
  NATO/KFOR, EULEX Police Unit, FSK , Sektorin Publik, Bizneset private dhe klient individual në Kosovë. Gjatë këtyre viteve A.L.Dushi Sh.p.k ka fituar përvojë të konsiderushme duke ofruar shërbime në lokacione të ndryshme në Prishtinë dhe Prizren. Përvoja e fituar gjatë kësaj kohe i ka mundësuar kompanisë A.L.Dushi Sh.p.k të zhvilloje sisteme dhe procedura të punes në perputhje me standardet evropiane të cilat ju përgjigjen më së miri kërkesave nga me te ndryshmet nga klientët, në të njejtën kohe duke u siguruar që shërbimi të dorëzohet në kohë dhe brenda parametrave të kualitetit të kërkuar. Si pasojë e përvojës dhe nevojës së kohës moderne A.L.Dushi këtë vit ka lancuar aplikacionin për telefonat e mençur përmes të cilit aplikacion Klienti do të ketë një çasje më të shpejt në
  shërbimin tonë, duke kursyer kohën dhe koston e marrjes së shërbimit me prani fizike tek pikat tona. A.L.Dushi vazhdon të jetë në shërbim të klientave ku sot A.L.Dushi lancon e para një aplikacion dhe mundësi të tillë në regjion, përmes së cilës A.L.Dushi është më afër Klientit dhe i ofronë mundësi Klientit që nga telefoni i mençur të bën porosinë për tërhjeqje të produkteve për larje pa shpenzuar kohë e as pa kosto shtesë për shërbimin e pick-up&amp, delivery.

  Gjithë detajet e aplikacionit dhe risit rreth A.L.Dushit dhe shërbimeve që i ofron mund ti gjeni në faqet tona A.L.Dushi Pastrim Kimik në Facebook dhe Instagram.

  ADRESA: Rruga Kosta Novakoviq, Prishtine Kosove.

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Hekurosje

  Hekurosje A.L. Dushi Sh.P.K

  Larje me ujë

  Larje me ujë 1kg / 2€

  Paketim Profesional

  Paketim Profesional A.L. Dushi Sh.P.K

  Pastrim kimik A.L. Dushi Sh.P.K

  Pastrim kimik A.L. Dushi Sh.P.K

  Shërbim Delivery

  Shërbim Delivery A.L. Dushi Sh.P.K

  A.L.DUSHI SH.P.K.

  Filter by:

  Fshi të gjitha