Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. ANIMI ELITE MEDICAL CENTER
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  ANIMI ELITE MEDICAL CENTER

  Animi elite medical center LOGO

  Animi Elite Medical Center

  Prej 7 vitesh, jemi e para klinikë e licensuar në Tiranë për kryerjen e testit NutriEpiGjenetik me anë të fijes së flokut. Testit NutriEpiGjenetik bëhet çdo ditë. Ai analizon 800 elemente ushqimore dhe tregues të elementeve të tjerë që krijojnë probleme dhe janë tepër të rëndësishëm për mbarëvajtjen e organizmit.
  Testi NutriEpiGjenetik mund të bëhet nga kushdo, si për të mësuar të hajë shëndetshëm me ushqime që i bëjnë mirë organizmit por edhe për të kuruar çdo problem shëndetësor që ka secili prej nesh.
  Mjekët Italian të ekipit tonë të cilët merren me interpretimin e testit janë specialist të të gjitha fushave dhe janë personalitetet më të mira te botës për të gjitha llojet e sëmundjeve : diabeti, tensioni, sëmundjeve kardiovaskulare, etj.


  INFO: https://www.animi-elite.com/

  Animi elite medical centerAnimi elite medical centerAnimi elite medical centerAnimi elite medical centerAnimi elite medical centerAnimi elite medical centerAnimi elite medical center

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Test i intolerancës ushqimore

  Oferte speciale

  Testi i intolerances ushqimore ne ADN

  +Analiza gjaku falas

  140 Euro

  ANIMI ELITE MEDICAL CENTER

  Filter by:

  Fshi të gjitha