Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. BIO
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  BIO

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Gliko speci

  € 3,00
  Gliko speci

  Masa: 250gr

  Produkte: Bio

  Reçel luleshtrydheje Puke

  € 4,00
  Recel luleshtrydheje Puke

  Masa: 300gr

  Produkte: Bio

  Komposto ftoi

  € 1,50
  Komposto ftoi

  Komposto thane e Dibrës

  € 3,00
  Komposto thane e Dibres

  Masa: 700gr

  Produkte: Bio

  Reçel kivi Puke

  € 3,00
  Recel kivi Puke

  Masa: 300gr

  Produkte: Bio

  Hajvar me speca të pjekur dhe vaj ulliri të Dibrës

  € 4,00
  Hajvar me speca te pjekur dhe vaj ulliri te Dibres

  Masa: 500gr

  Produkte: Bio

  Mjaltë shumëlulësh

  € 12,00
  Mjalte shumelulesh

  Masa: 1 kg

  Gliko domate e Beratit

  € 4,00
  Gliko domate e Beratit

  Masa: 300gr

  Produkte: Bio

  Gliko patëllxhani

  € 4,00
  Gliko patellxhani

  Masa: 250gr

  Produkte: Bio

  Gliko nerenze

  € 2,50
  Gliko nerenze

  Masa: 250gr

  Produkte: Bio

  Gliko fiku e Beratit

  € 4,00
  Gliko fiku e Beratit

  Masa: 300gr

  Produkte: Bio

  Qumësht mbretëreshe

  € 8,00
  Qumesht mbretereshe

  Masa: 1 gr

  Vaj ulliri me djath hudhër dhe erëza

  € 2,00
  Vaj ulliri me djath

  Hudher dhe ereza

  100 ml 250 leke

  150 ml 300 leke

  250 ml 350 leke

  750 ml 850 leke

  Liker manaferre, trëndafili dhe arre

  € 7,50
  Liker manaferre, trendafili dhe arre

  Lloji: 1-Liker manaferre 2-Liker trendafili 3-Liker arre

  Masa: 350ml likeri i manaferres dhe trendafilit, ndersa 500ml likeri i arres.

  Produkte: Bio

  Vaj i ulliri extra i virgjër

  € 3,50
  Vaj i ulliri extra i virgjer.

  0.25 l 400 leke

  0.5 l 500 leke

  0.75 l 600 leke

  1 l 700 leke

  Lëng thane

  € 1,00
  Leng thane

  Masa: 500ml

  Produkte: Bio

  Mjaltë BIO

  € 3,50
  • Mjalte BIO

  • Mjalte 200gr 450 Leke

  • Mjalti eshte ushqimi i embel perftuar prej nektarit te bletes.

  • Nektari eshte burimi kryesor i karbohidrateve te cilin bletet e shnderrojne ne sheqer, glukoze dhe fruktoze.

  Komposto dardhe e Pukës

  € 2,50
  Komposto dardhe e Pukes

  Masa: 700gr

  Produkte: Bio

  BIO

  Filter by:

  Fshi të gjitha