Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Bojaxhi
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Bojaxhi

  Ofrojme lyerje me boje, lyerje shtepie, lyerje fasade, ambiente tregetare, stukime, patinime etj.
  Kodi: 1702

  Ofrojmë lyerje me boje, lyerje shtëpie, lyerje fasade, ambiente tregëtare, stukime, patinime etj. Zgjedhje të ngjyrave nga ju sipas dëshirës dhe sipas ambientit. Llojet e bojrave që përdorim janë sipas dëshirës së klientit. Eksperiencë 30 vjecare në këtë fushe brenda dhe jashte vendit. Ju ofrojmë cmime më të mira, cilësi në punime, garanci dhe korrektësi.

  Për cdo informacion mos hezitoni të kontaktoni. Ju faleminderit!

   

  Ky shërbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Ofrojmë lyerje me boje, lyerje shtëpie, lyerje fasade, ambiente tregëtare, stukime, patinime etj. Zgjedhje të ngjyrave nga ju sipas dëshirës dhe sipas ambientit. Llojet e bojrave që përdorim janë sipas dëshirës së klientit. Eksperiencë 30 vjecare në këtë fushe brenda dhe jashte vendit. Ju ofrojmë cmime më të mira, cilësi në punime, garanci dhe korrektësi.

  Për cdo informacion mos hezitoni të kontaktoni. Ju faleminderit!

   

  Ky shërbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Specifikimet e produkteve
  Filtro Shërbimet: Interier
  Filtro Shërbimet: Eksterier
  Etiketimet