Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Dezinfektim
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Dezinfektim

  Procesi i dezinfektimit ka te beje me parandalimin, asgjesimin dhe shperberjen e paraziteve te demshem per shendetin.
  Kodi: 4468

  Dezinfektimi ka te beje me parandalimin, asgjesimin dhe shperberjen e paraziteve te demshem per shendetin. Dezinfektimi eshte nje proces qe zvogelon numrin e mikroorganizmave ne nje nivel ne te cilin ata nuk paraqesin rrezik per pacientet ose klientet. Na kontaktoni per te marre sherbimin e duhur!

   

  Ky sherbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Dezinfektimi ka te beje me parandalimin, asgjesimin dhe shperberjen e paraziteve te demshem per shendetin. Dezinfektimi eshte nje proces qe zvogelon numrin e mikroorganizmave ne nje nivel ne te cilin ata nuk paraqesin rrezik per pacientet ose klientet. Na kontaktoni per te marre sherbimin e duhur!

   

  Ky sherbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Etiketimet