Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Estetike
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Estetike

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 99 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Qerpike extension

  Qerpike 2D/3D

  Vetulla Microblading

  Plotëso vetullën tënde me metodën natyrale "Microblading"

  Paketë anticeluliti për vithe dhe kofshë

  Pakete anticeluliti per vithe dhe kofshe

  Skulpto trupin tend duke ngritur te pasmet dhe holluar kofshet.

  Kjo pakete perfshin 20 seanca dhe kushton 30000 leke.

  Tattoo By Sofia

  Tattoo

  A progressive body art studio, affordable and reasonable prices.

  Be comfortable in your own skin. Experience you can trust.

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 150 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 99 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Pakete depilimi

  Depilim Total 1500L.