Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Instax Mini 11
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko
  Markat: Fujifilm

  Instax Mini 11

  € 80,00
  € 88,50
  Me mini 11 eshte e lehte te shkrepesh fotografi te ndritshme te çdo skene.
  Kodi: 29231
  *

  Film FUJIFILM instax mini film i menjehershem
  Foto Madhesia 62 mm × 46 mm
  Lente 2 komponente, 2 elemente, 60 mm,
  Gjatesi i pamjes Gjatesi i imazhit real, 0,37×, me piken e synuar
  Gama e shkrepjes 0,3 m e lart (perdor modalitetin selfie per 0,3 m deri ne 0,5 m)
  Grila elektronike e programuar 1/2 deri ne 1/250 sek. Sinkronizimi i ngadalte per drite te ulet
  Automatik i kontrollit te ekspozimit, Lv 5,0 deri ne 14,5 (ISO 800)
  Automatike e nxjerrjes se filmit
  Koha e zhvillimit te filmit Perafersisht. 90 sekonda (ndryshon ne varesi te temperatures se ambientit)
  Blic me ndezje te vazhdueshme (rregullimi automatik i drites), koha e riciklimit: 6,5 sekonda ose me pak (kur perdorni bateri te reja), diapazoni efektiv i blicit: 0,3 deri ne 2,7 m
  Furnizimi me energji elektrike Dy bateri alkaline me madhesi AA (LR6), kapaciteti: perafersisht. 10 pako filmash instax me 10 ekspozime secila
  Koha e fikjes automatike Pas 5 minutash Perfshin sportelin e filmit dhe dritaren e konfirmimit te paketes se filmit
  Dimensionet 107,6 mm × 121,2 mm × 67,3 mm
  Pesha 293 g (pa bateri, rrip dhe film).

  Film FUJIFILM instax mini film i menjehershem
  Foto Madhesia 62 mm × 46 mm
  Lente 2 komponente, 2 elemente, 60 mm,
  Gjatesi i pamjes Gjatesi i imazhit real, 0,37×, me piken e synuar
  Gama e shkrepjes 0,3 m e lart (perdor modalitetin selfie per 0,3 m deri ne 0,5 m)
  Grila elektronike e programuar 1/2 deri ne 1/250 sek. Sinkronizimi i ngadalte per drite te ulet
  Automatik i kontrollit te ekspozimit, Lv 5,0 deri ne 14,5 (ISO 800)
  Automatike e nxjerrjes se filmit
  Koha e zhvillimit te filmit Perafersisht. 90 sekonda (ndryshon ne varesi te temperatures se ambientit)
  Blic me ndezje te vazhdueshme (rregullimi automatik i drites), koha e riciklimit: 6,5 sekonda ose me pak (kur perdorni bateri te reja), diapazoni efektiv i blicit: 0,3 deri ne 2,7 m
  Furnizimi me energji elektrike Dy bateri alkaline me madhesi AA (LR6), kapaciteti: perafersisht. 10 pako filmash instax me 10 ekspozime secila
  Koha e fikjes automatike Pas 5 minutash Perfshin sportelin e filmit dhe dritaren e konfirmimit te paketes se filmit
  Dimensionet 107,6 mm × 121,2 mm × 67,3 mm
  Pesha 293 g (pa bateri, rrip dhe film).

  Specifikimet e produkteve
  Ngjyra:
   
  Ngjyra:
   
  Ngjyra:
   
  Etiketimet