Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Klinika të Specializuara
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Klinika të Specializuara

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Letër shtrimi për krevate

  € 5,50
  Leter shtrimi per krevate

  Faseta E-Max

  Rregullimi i fasetave E-Max

  Kërçiku Dental Center

  Klinika dentare Kerciku Dental Center ju ofron sherbim te specializuar ne te gjitha fushtat e stomatologjise: Endodonti, Ortopedi, Ortodonci, Pedodonti, Kirurgji, Inplantologji, Dentistri estetike.

  Chek Up Post Covid-19 - Analiza Mjekesore

  Klinika Mjekësore "Besimi" ofron paketën Check Up Post Covid-19 në ofertë për vetëm 5300 Lekë

  Paketa për pacientët diabetik

  Paketa per pacientet diabetik

  Urea

  Kreatinemia

  Acidi Urik

  Kalcium

  Kalium

  HbA1c

  Urine Komplet

  Gjak Komplet

  Skaner 3D AS Center

  SKANER 3D - Doni te vendosni implante, te matni dendesine e kockes se nofulles apo te shihni me qarte dhembet tuaj? Kryeni nje skaner 3d per te pare cdo detaj te gojes.

  Psikologe Edlira Dyrmishaj

  Psikologe Edlira Dyrmishaj

  Pet Skaner në Turqi all included

  € 1196,00
  Pet Skaner në Turqi

  Analizat para egzaminimit

  Egzaminimi i PET CT

  Konsulta me Onkologun pas marjes se rezulttit

  Bileta e avionit

  Akomodimi

  1199 €

  Paketa Check Up Baze Mjekesore

  Paketa Check Up Bazë

  Paketa e Kardiologjisë në ofertë

  € 55,00 € 91,00
  Paketa e Kardiologjise

  Gjak Komplet, sediment

  Lipidograma (yndyrnat)

  Azotemi, kreatinemi

  Vizite kardiologjike + EKG

  Eko Kardiake

  Check Up - Analiza Laboratorike Mjekesore

  Vizita mjekësore

  Analiza laboratorike

  Check up bazë mjekësor

  Studio Radiografie Dentare As Center

  Ju duhet te kryeni nje panorameks per te kontrolluar shendetin tuaj oral? Studio ju ofron kete sherbim. Ju ofrojme cilesi, siguri, garanci.

  Radiografi Dentare As Center

  Jeni duke vendosur aparat dentar dhe ju duhet nje ekzaminim cefalometrik? Ne ju ofrojme kete ekzaminim si dhe analizen cefalometrike.

  Test i intolerancës ushqimore

  Oferte speciale

  Testi i intolerances ushqimore ne ADN

  +Analiza gjaku falas

  140 Euro

  Faseta E-Max dhe Rregullim i Gingivave

  Modelimi i gingivave dhe zgjatja e kurorës në nivelin e sipërm.

  Sigurimi i implanteve

  Paketë Check- Up për femra International Turkish Hospital

  € 51,00 € 135,50
  Pakete Check- Up per femra permban:

  Gjak komplet, sediment

  Urine komplet

  Azotemi, kreatinemi

  Lipidograma

  Glicemi

  TSH

  Ferritinemi

  EKG

  Eko gjiri ose barku

  Konsulte patologu

  Totali 6200

  Laborator analizash mjekesore

  Laborator analizash

  Vizita mjekësore

  Klinikë Mjekësore Besimi

  Klinikë dhe Laborator Mjekësor BESIMI

  Klinika të Specializuara

  Filter by:

  Fshi të gjitha