Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Kolltuqe
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Kolltuqe

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Chester punim Dore dhe Pupë

  € 1263,50 € 1700,00
  Chester punim dore

  Set se bashku me pupen

  Material velvet

  Kanape dyshe

  Me garanci 15 vjecare

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosisni modelin dhe ngjyren qe deshironi.

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosisni modelin dhe ngjyren qe deshironi.

  Poltron me dru Teak

  € 2381,00 € 3401,50
  Poltron me dru Teak

  Poltron me dru Teak dhe copa lino te trasha

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosit kendin me permasat, ngjyren dhe modelin qe deshironi.

  Kolltuk (Mobileri Nobel)

  Kolltuku është një zgjedhje e shkëlqyer që përshatet me shtëpitë moderne apo ato tradicionale.

  Me tapiceri tekstili

  I rehatshëm dhe komod

  Ofron hapësirë të mjaftueshme për tu ulur

  Kënde (Mobileri Nobel)

  Kendi ideal per ambientet tuaja !

  Kend per dhomen tuaj te ndenjes ne permasat dhe ngjyrat qe ju deshironi

  Copa e perdorur eshte e gomuar , te jep imazhin e lekures.

  Poltron Relaksi

  € 760,00 € 950,00
  Poltron relaksi

  Materiali 100% lekure

  15 vite garanci

  Ottoman Puff

  € 212,50 € 250,00
  Ottoman puff

  Punim dore

  15 vite garanci

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosisni modelin dhe ngjyren qe deshironi.

  Stol

  € 378,00
  Stol punim dore

  15 vite garanci

  Materiali velvet

  Poltrone Moderne

  € 450,00
  Poltrone ne linja moderne

  Punim dore

  15 vite garanci

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosit kendin me permasat, ngjyren dhe modelin qe deshironi.

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosit kendin me permasat, ngjyren dhe modelin qe deshironi.

  Kend me porosi (Tetto Mobileri)

  Porosisni modelin dhe ngjyren qe deshironi.

  Poltron me stol

  € 720,50 € 900,50
  Poltron me stol

  Punim dore

  15 vite garanci

  Kënde

  Ofrojmë kënde të përmasave të ndryshme , ngjyrave të larmishme dhe cilësi të garantuar.

  Kolltuk (Mobileri Gerardo)

  Porosit tani kolltukun ne ngjyren dhe modelin qe deshironi!