Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Krem analgjezik për dhimbjet muskulare
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Krem analgjezik për dhimbjet muskulare

  € 9,50
  Krem Scorpio eshte ideal per dhimbjet:

  E muskujve

  Nevralgjine

  Reumatizmen

  Artritin

  Per gjendjet e ngjashme me gripin

  Dhimbjet e shpines

  Dhimbjet e kembeve ose dhimbjet e qafes dhe shpatullave

  Kodi: 6964
  Dyqanet: FIZIO TIRANA
  Transporti Falas

  Krem Scorpio eshte ideal per dhimbjet:
  -E muskujve
  -Nevralgjine
  -Reumatizmen
  -Artritin
  -Per gjendjet e ngjashme me gripin
  -Dhimbjet e shpines
  -Dhimbjet e kembeve ose dhimbjet e qafes dhe shpatullave
  Do t'ju lehtesoje shpejt dhe ne menyre efektive.

  Krem Scorpio eshte ideal per dhimbjet:
  -E muskujve
  -Nevralgjine
  -Reumatizmen
  -Artritin
  -Per gjendjet e ngjashme me gripin
  -Dhimbjet e shpines
  -Dhimbjet e kembeve ose dhimbjet e qafes dhe shpatullave
  Do t'ju lehtesoje shpejt dhe ne menyre efektive.
  Specifikimet e produkteve
  Lloji:Krem
  Aplikimi:Trupi
  Marka:Corpion Baume de Nerfs