Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Kurse & Trajnime
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Kurse & Trajnime

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Qendra e Gjuhëve të Huaja “MY FUTURE”

  Qendra e Gjuhëve të Huaja “MY FUTURE” me një eksperiencë disa vjecare, me pedagoge të kualifikuar dhe me cmimet më konkuruese në tregun shqiptar, ofron shërbimet e saj për të gjitha moshat.

  Kurse për nxënësit e shkollave

  Përgatitje për maturën shtetërore.

  EIPASS Basic

  EIPASS Basic është programi i çertifikimit që lejon organizimin e këtyre kurseve për çertifikimin e aftësive më të dobishme dhe të nevojshme sipas kontekstit dhe nevojave të tyre: çdo përdorues është i lirë të zgjedhë 4 nga 7 module të parashikuar në çertifikimin EIPASS 7 Moduli.

  Paketat e Gjuhës Gjermane

  Paketat e Gjuhes Gjermane

  Paketa Permbledhje Gramatikore

  Paketa GEOTHE, OSD

  Paketa " Hire me"

  Kurse standarte te Gjuhes Gjermane

  Kurse Individuale ne klase ose online

  Paketa kursi Frengjisht, Italisht dhe Greqisht

  Kurse Fregjishte 2 here ne jave

  Kurse Italishte 2 here ne jave

  Kurse Greqisht 2 here ne jave

  Kurse në Gjermanisht

  A flisni ju gjermanisht? Nëse jo, bëni regjistrimin tuaj.

  EIPASS Progressive

  EIPASS Progressive është çertifikimi i përshtatshëm për:

  të gjithë ata që dëshirojnë të thellojnë kompetencat e tyre informatike, për të pasuruar kurrikulumin e tyre profesional me një njohje zyrtare në nivel kombëtar dhe

  ndërkombëtar që mundëson propozimin me sukses në sektorin e punës dhe profesioneve të kualifikuara dhe fitimprurëse

  EIPASS Teacher

  EIPASS Teacher çertifikon kompetencat TIK të profesorëve sipas një ekrani “shumënivelesh” që nis nga kompetencat bazë, për të vazhduar në një kuadër të një azhornimi konstant, drejt përcaktimit të aftësive dhe strategjive në gjendje të mbështesë me efikasitet veprimin didaktik dhe menaxhues të institucioneve shkollore.

  Online Marketing Academy

  Trajnime në fushën e Marketingut Online dhe Network Marketingut

  Paketat e Gjuhës Angleze

  Paketat e Gjuhes Angleze

  Paketa vjetore

  Paketa Permbledhje Gramatikore

  Paketa IELTS, APTIS, FCE, TOEFL

  Paketa Speaking

  Paketa " Life Skills UK"

  Kurse Individuale ne klase ose online

  EIPASS One

  EIPASS One

  Eshtë mjeti më fleksibël dhe më i adaptueshëm për nevojat moderne të punës dhe shkollës.

  Eshtë mënyra më e mirë për t`i afruar studentët në kulturën e çertifikimit të kompetencave të përfituara

  EIPASS Junior

  EIPASS Junior është programi i trajnimit dhe ҫertifikimit të aftësive dixhitale, i dedikuar për nxënësit e moshës 9 deri 13 vjeç.

  Revolucioni multimedial që po jetojmë ka prodhuar një ndryshim historik që shkon përtej risive të mjeteve të ndryshme të komunikimit

  (televizioni, kompjuteri, interneti, etj): Lidhet me një pamje të re të botës, një tip të ri të njeriut dhe të shoqërisë.

  Qëndra e kurseve universal center

  Qëndra e Kurseve Universal operon në treg prej vitit 2011 duke garantuar cilësi maksimale në mësimdhënie në një fushë të gjerë programesh

  EIPASS Shëndetësia Dixhitale

  EIPASS Shëndetësia Dixhitale është programi i certifikimit, që ju lejon të vërtetoni zotërimin e sigurt të aftësive kompjuterike thelbësore për të punuar më mirë në një sektor, si në atë publik ashtu edhe në atë privat, që po kalon një fazë të nevojshme modernizimi të fortë dhe urgjent të kompjuterizimit.

  EIPASS 7 Moduli

  EIPASS 7 Moduli është çertifikata profesionale që çertifikon zotërimin e kompetencave informatike bazë, të tërthorta dhe të domosdoshme për:

  Kualifikimin e curriculum vitae

  Shfrytëzimin e krediteve formuese në shkollë dhe në universitet

  Shfrytëzimin e njohjes së pikëve në konkurse dhe në thirrjet e ndryshme

  Futja, aksesi në botën e punës

  Kurse për lëndët shkollore

  Kurse per lendet shkollore

  Matematike, Fizike, Kimi,Biologji

  Letersi, Histori

  EIPASS

  Programi ndërkombëtar i çertifikimit informatik.