Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Made In Albania
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Made In Albania

  Easy Albania - Made In Albania

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Tavëll për puro

  € 27,00
  Tavell per puro dru arre

  Kapëse Ëndrrash

  € 4,00
  E realizuar me dore

  Stil Bohemian

  Spec i marinuar në vaj ulliri

  € 3,50
  Spec i marinuar në vaj ulliri

  Masa: 300gr

  Produkte: Bio

  Punim bakri

  € 19,50
  Punim bakri e vitit 1970.

  Reçel kumbulle

  € 3,00
  Recel kumbulle

  Masa: 350gr

  Produkte: Bio

  Kornize Punim Dore

  € 16,50
  Kornize e punuar me dore

  Ne forme nuse

  Dhuratë e personalizuar

  € 10,00
  Certifikate lindjeje ne trajte pikture.

  Te personalizuar me te dhenat e foshnjes dhe te prinderve.

  Realizimet jane stampim ne pllake druri.

  Varet ne mur.

  Caj Trëndafili i egër

  € 2,00
  Caj Trëndafili i egër

  Qilim me rombe

  € 325,00
  Qilim me rombe i punuar me dorë në përmasat 270x240 cm

  Lëng ekstrakt thane

  € 0,50
  Leng ekstrakt thane

  Masa: 250ml

  Produkte: Bio

  Fustan Prada

  € 55,00
  Fustan për fëmijë Prada i punuar me dorë, me fije 100% pambuku.

  Tablo

  € 450,00
  Pikture murale "Perle" kompozim

  Dhuratë e personalizuar

  € 10,00
  Duar te realizua me efekt pikture te realizuar me ane te kompjuterit dhe te personalizuara me te dhenat tua.

  Realizimet jane stampim ne pllake druri.

  Varet ne mur.

  Gliko arre Përmeti

  € 2,50
  Gliko arre Permeti

  Masa: 250gr

  Produkte: Bio

  Dhuratë e personalizuar

  € 10,00
  Kolazh ne forme Zemre i personalizuar me foto dhe dedikim.

  Numri i fotove nuk është i rendesishem por e mira është rreth 25 foto.

  3D Realizimet jane stampim ne pllake druri.

  Varet ne mur.

  Dhuratë e personalizuar

  € 10,00
  Kolazh ne forme emri i personalizuar me foto dhe dedikim.

  Numri i fotove nuk është i rendesishem por e mira është rreth 18 foto.

  Realizimet jane stampim ne pllake druri.

  Varet ne mur.

  Pjata dekorative

  € 28,00
  Pjata dekorative të punuara me dorë

  Pjata te punuara me dore

  € 28,00
  Pjata te punuara me dore

  Made In Albania

  Filter by:

  Fshi të gjitha
  Nën-kategoritë