Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Masazhator Relaksues Magnetik
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Masazhator Relaksues Magnetik

  € 12,50
  Masazhator relaksues magnetik

  Dizajn kompakt dhe i lehte

  Nxit qarkullimin e gjakut

  Liron muskujt nga dhimbjet

  Kodi: 2892
  Dyqanet: FIZIO TIRANA

  Masazhator relaksues magnetik
  Dizajn kompakt dhe i lehte
  Nxit qarkullimin e gjakut
  Liron muskujt nga dhimbjet
  Ne ju mundesojme transportin kudo ju ndodheni

  Masazhator relaksues magnetik
  Dizajn kompakt dhe i lehte
  Nxit qarkullimin e gjakut
  Liron muskujt nga dhimbjet
  Ne ju mundesojme transportin kudo ju ndodheni