Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Pastrim fasadash
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Pastrim fasadash

  Ne ofrojme sherbimin e pastrimit te fasadave per çdo lloj biznesi.
  Kodi: 3641

  Fasada e nderteses suaj eshte e ekspozuar ndaj ndryshimeve te mjedisit dhe motit, te tilla si shiu, pluhuri, ndotja etj. Pastrimi i rregullt dhe mirembajtja eshte e rendesishme ne menyre qe te rrise jetegjatesine e materialeve te ndertimit dhe per te ruajtur vleren e prones. Nje fasade e paster le nje pershtypje pozitive per vizitoret.
  Ne ofrojme sherbimin e pastrimit te fasadave per çdo lloj biznesi duke përfshire dyqanet, zyrat, fabrikat, shkollat dhe qendra tregtare.

   

  Ky sherbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Fasada e nderteses suaj eshte e ekspozuar ndaj ndryshimeve te mjedisit dhe motit, te tilla si shiu, pluhuri, ndotja etj. Pastrimi i rregullt dhe mirembajtja eshte e rendesishme ne menyre qe te rrise jetegjatesine e materialeve te ndertimit dhe per te ruajtur vleren e prones. Nje fasade e paster le nje pershtypje pozitive per vizitoret.
  Ne ofrojme sherbimin e pastrimit te fasadave per çdo lloj biznesi duke përfshire dyqanet, zyrat, fabrikat, shkollat dhe qendra tregtare.

   

  Ky sherbim ofrohet nga kompani partnere dhe menaxhohet nga Easy Albania.

  Specifikimet e produkteve
  Kompania Easy Albania
  Profesioni Pastrim fasadash
  Etiketimet