Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Rreth Nesh
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Rreth Nesh

  Easy Albania App, lindi si ide gjatë periudhes së pandemisë globale, duke parë nevojat dhe problematikat që konsumatorët hasën gjatë mbylljes në shtëpi. Applikacioni Easy Albania do të ishtë zgjidhje për të gjitha problemet. Easy App vjen si pjesë e kompanisë multidimensionale Easy Albania, një kompani e cila ka në fokus shërbimin ndaj klientit. Me një eksperiencë 10 vjeçare në këtë fushë, të gatshëm për të ndihmuar dhe për t'i lehtësuar mënyrën e jeteses konsumatorit. Easy App si vet emri Easy është krijuar për të thjeshtuar, lehtësuar jetën tuaj.

  • Nuk është më e nevojshme të shkoni në 20 dyqane për të mbaruar pazaret tuaja, mjafton një klikim dhe porosia vjen tek ju brenda 24 orëve.
  • Keni punime në shtëpi dhe ju duhet një elektriçist ,një hidraulik apo një bojaxhi? Nuk është e nevojshme të pyesesh gjithë të njohurit a njohin njeri.... e ke vetëm një klikim larg!
  • Ne ju garantojmë profesionistë të fushës.
  • Dëshironi të dini ku ndodhen klinikat mjekësore më të mirat në qytet, hotelet, agjensitë turistike, restorantet etj... mjafton Easy App.
  • Aplikacioni Easy Albania nuk ofron vetëm shërbim, por edhe fitim.

  Bëhuni partner të aplikacionit, duke sjellë biznese të miqve tuaj.

  Si???
  Kontaktoni me zyrën tonë të informacionit,
  Ju shërbejmë me kënaqësi !