Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Topogun
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Topogun

  € 92,00
  Stimulon kureshtjen dhe deshiren e femijeve per te eksploruar
  Kodi: 576
  Transporti Falas

  ⚡️Perbehet nga plastika e qendrueshme
  ⚡️Mosha : 0-5 vjeç
  ⚡️Shumefunksionale
  ⚡️Ngjyra te ndryshme qe nuk zbehen lehte nga faktoret mjedisore
  ⚡️Ushtron trupin e femijeve dhe permireson aftesite fizike
  ⚡️Stimulon kureshtjen dhe deshiren e femijeve per te eksploruar
  ⚡️Kultivon ndjenjen e sofistikuar te femijeve per punen ne grup dhe frymen e aventures.
  ⚡️Permasat : 94x47x74cm

  ⚡️Perbehet nga plastika e qendrueshme
  ⚡️Mosha : 0-5 vjeç
  ⚡️Shumefunksionale
  ⚡️Ngjyra te ndryshme qe nuk zbehen lehte nga faktoret mjedisore
  ⚡️Ushtron trupin e femijeve dhe permireson aftesite fizike
  ⚡️Stimulon kureshtjen dhe deshiren e femijeve per te eksploruar
  ⚡️Kultivon ndjenjen e sofistikuar te femijeve per punen ne grup dhe frymen e aventures.
  ⚡️Permasat : 94x47x74cm

  Specifikimet e produkteve
  Ngjyra:
   
  Ngjyra:
   
  Materiali:Plastike
  Marka:Të tjera
  Etiketimet