Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Turizëm
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Turizëm

  Shiko si Rrjeta Listë
  Listo sipas
  Shfaq per faqe

  Jazz Night Every Friday Live Music Xheko Imperial

  Jazz Night Every Friday

  Live Music

  20:00-22:30

  Paketë në Brezovicë, Prevallë dhe Prizren €59/P

  Pakete ne Brezovice , Prevalle dhe Prizren

  Nisja 25-26 Dhjetor dhe 1-2 Janar per €59/P

  Paketë turistike në Stockholm

  Stockholm Fluturim vajtje-ardhje

  26-29 Dhjetor

  Buffet & Breakfast

  🎊Tur ne Mavrove🎊 2 dite, 45 Euro. Datat e nisjes : 8,15,22,29 Janar 5,12,19,26 Shkurt.

  🎊Tur ne Mavrove🎊 2 dite, 45 Euro. Datat e nisjes : 8,15,22,29 Janar 5,12,19,26 Shkurt. Fjetje ne Struge. Ne cmim perfshihen: Transporti vajtje - ardhje, Akomodimi ne hotel, Mengjesi i perfshire, Guida shoqeruese.

  Happy Hour Xheko Imperial

  Happy Hour Xheko Imperial

  Monday - Sunday

  17:00 - 19:30

  Pakete individuale ne Budapest

  • 125 Euro Personi
  • Nisja 21-24 Janar
  • Fluturim vajtje-ardhje nga Tirana
  • Akomodime ne hotel Yje
  • Bed and breakfast

  SKI NE BREZOVICE , 2 DITE , 49 EURO. Datat e nisjes : 8,15,22,29 Janar 5,12,19,26 Shkurt.

  SKI NE BREZOVICE , 2 DITE , 49 EURO. Datat e nisjes : 8,15,22,29 Janar 5,12,19,26 Shkurt. Ne cmim perfshihen: Transporti vajtje - ardhje, Akomodimi ne hotel, Mengjesi i perfshire. Tel : 0697674990

  Paketë turistike në Madrid

  Pakete turistike ne Madrid

  Paketa ka cmimin: 306€ / personi

  Data e udhetimit: 29 Dhjetor-2 Janar

  Agjensi udhëtimesh H&P Travel

  Agjensi udhetimi per bileta avioni, trageti, autobusi.

  Paketa turistike brenda dhe jashte vendit.

  Rezervime hotele

  Paketë turistike në Stamboll 189€ /P

  Pakete turistike ne Stamboll 189€ /P

  23-26 Dhjetor

  Guitar Live Music Every Saturday Xheko Imperial

  Guitar Live Music Every Saturday

  19:30-22:30

  Ski në Bogë- Pejë- Prizren 55€

  Ski në Boge- Peje- Prizren

  2 dite 55€

  Kalaja e Tiranës

  Kalaja e Tiranes

  Pazari i Tiranes, nje hapesire per promovimin e tradites

  Historiku i Familjes Toptani

  Paketë turistike në Oslo

  Pakete 18-21 Dhjetor ne Oslo

  Fluturim vajtje - ardhje

  Mengjesi i perfshire

  Sushi Night Every Thursday Xheko Imperial

  Sushi Night Every Thursday

  All toy can eat 2500 lek /Person

  19:00-23:00

  Lot Boutique Hotel

  Një hotel që sjell një qasje të re mikpritëse për udhëtarët është shfaqur në Tiranë.

  Sevi Travel

  Sevi Travel

  Agjensi udhëtimi

  Agjensi udhëtimesh

  Agjensi turistike që prej vitit 2017 në treg!

  Turizëm

  Filter by:

  Fshi të gjitha