Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. TYLOLHOT
Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  TYLOLHOT

  € 4,50
  Tylolhot - antigripal

  Lehteson dhe trajton simptomat e gripit, rrufes dhe te kolles

  Permban paracetamol, klorfeniramin dhe pseudoefedrin

  12 paketa

  Kodi: 467

  Tylolhot - antigripal. Lehteson dhe trajton simptomat e gripit, rrufes dhe te kolles.

  Permban paracetamol, klorfeniramin dhe pseudoefedrin.

  Permban 12 paketa.

  Tylolhot - antigripal. Lehteson dhe trajton simptomat e gripit, rrufes dhe te kolles.

  Permban paracetamol, klorfeniramin dhe pseudoefedrin.

  Permban 12 paketa.

  Etiketimet