Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Aesthetic Center
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Aesthetic Center

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 150 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 99 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Tattoo By Sofia

  Tattoo

  A progressive body art studio, affordable and reasonable prices.

  Be comfortable in your own skin. Experience you can trust.

  Qerpike extension

  Qerpike 2D/3D

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit për vetëm 99 euro.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Paketë anticeluliti për vithe dhe kofshë

  Pakete anticeluliti per vithe dhe kofshe

  Skulpto trupin tend duke ngritur te pasmet dhe holluar kofshet.

  Kjo pakete perfshin 20 seanca dhe kushton 30000 leke.

  Oferte epilim me lazer

  Ofertë epilim me lazer përmes teknologjisë më të fundit.

  Na kontaktoni në numrat tanë të mëposhtëm për të lënë një takim.

  Vetulla Microblading

  Plotëso vetullën tënde me metodën natyrale "Microblading"

  Pakete depilimi

  Depilim Total 1500L.