Easy Albania - #EasyBuy #EasyGet!. Specialized Clinics
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Specialized Clinics

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Check Up - Analiza Laboratorike Mjekesore

  Vizita mjekësore

  Analiza laboratorike

  Check up bazë mjekësor

  Paketa për pacientët diabetik

  Paketa per pacientet diabetik

  Urea

  Kreatinemia

  Acidi Urik

  Kalcium

  Kalium

  HbA1c

  Urine Komplet

  Gjak Komplet

  Faseta E-Max

  Rregullimi i fasetave E-Max

  Pet Skaner në Turqi all included

  Pet Skaner në Turqi

  Analizat para egzaminimit

  Egzaminimi i PET CT

  Konsulta me Onkologun pas marjes se rezulttit

  Bileta e avionit

  Akomodimi

  1199 €

  Check Up Bazë - Laborator Analizash

  Klinika Mjekesore "Besimi" ofron:

  Check Up Bazë

  Paketa Check Up Baze Mjekesore

  Paketa Check Up Bazë

  Faseta E-Max dhe Rregullim i Gingivave

  Modelimi i gingivave dhe zgjatja e kurorës në nivelin e sipërm.

  Sigurimi i implanteve

  Skaner 3D AS Center

  SKANER 3D - Doni te vendosni implante, te matni dendesine e kockes se nofulles apo te shihni me qarte dhembet tuaj? Kryeni nje skaner 3d per te pare cdo detaj te gojes.

  Paketë Check- Up për femra International Turkish Hospital

  Pakete Check- Up per femra permban:

  Gjak komplet, sediment

  Urine komplet

  Azotemi, kreatinemi

  Lipidograma

  Glicemi

  TSH

  Ferritinemi

  EKG

  Eko gjiri ose barku

  Konsulte patologu

  Totali 6200

  Test i intolerancës ushqimore

  Oferte speciale

  Testi i intolerances ushqimore ne ADN

  +Analiza gjaku falas

  140 Euro

  Chek Up Post Covid-19 - Analiza Mjekesore

  Klinika Mjekësore "Besimi" ofron paketën Check Up Post Covid-19 në ofertë për vetëm 5300 Lekë

  Psychologist Edlira Dyrmishaj

  Experienced Clinical Psychologist.

  Kërçiku Dental Center

  Klinika dentare Kerciku Dental Center ju ofron sherbim te specializuar ne te gjitha fushtat e stomatologjise: Endodonti, Ortopedi, Ortodonci, Pedodonti, Kirurgji, Inplantologji, Dentistri estetike.

  Letër shtrimi për krevate

  € 5.50
  Leter shtrimi per krevate

  Radiografi Dentare As Center

  Jeni duke vendosur aparat dentar dhe ju duhet nje ekzaminim cefalometrik? Ne ju ofrojme kete ekzaminim si dhe analizen cefalometrike.

  Laborator analizash mjekesore

  Laborator analizash

  Vizita mjekësore

  Studio Radiografie Dentare As Center

  Ju duhet te kryeni nje panorameks per te kontrolluar shendetin tuaj oral? Studio ju ofron kete sherbim. Ju ofrojme cilesi, siguri, garanci.

  Klinikë Mjekësore Besimi

  Klinikë dhe Laborator Mjekësor BESIMI