Close
(0) produkte
Shporta e blerjeve nuk ka ende asnjë produkt!
Të gjitha kategoritë
  Filters
  Gjuha / Valuta
  Kërko

  Sherbim financiar dhe kontabilitet

  000 Lekë
  Sherbimi financiar dhe kontabilitet

  -Sherbime per mbajtje kontabiliteti

  -Pergatitje te pasqyrave financiare ose informacione te tjera financiare

  -Keshillime per drejtim financiar

  -Sherbime per mbajtjen pagave te punonjes

  -Planifikim financiar

  Shkruani një vlerësim për produktin
  • Vetëm përdoruesit e regjistruar mund të shkruajnë komente
  *
  *
  • E keqe
  • Shkëlqyeshëm
  *
  *
  *

  -Sherbime per mbajtje kontabiliteti

  -Pergatitje te pasqyrave financiare ose informacione te tjera financiare

  -Keshillime per drejtim financiar

  -Sherbime per mbajtjen pagave te punonjes

  -Planifikim financiar